Vi har mange års erfaring med badeværelse

CS Byggeservice er et autoriseret muremester firma, så vi tager ansvaret for alle opgaver fra nedrivning af eksisterende badeværelse til det færdige resultat.

CS Byggeservice har mange års erfaring med badeværelser

CS Byggeservice tilbyder alt i badeværelser fra start til slut. Hvad enten du står overfor mindre reparationer, gennemgående reparationer, fornyelse eller helt nybyg, så kan vi hjælpe dig med at føre dine ønsker og drømme ud i livet.

Vi har gennem årene leveret mange forskellige løsninger til vores kunder, da vi ved, hvor vigtigt det er, at dit nye badeværelse møder dine ønsker og behov. Hos os får du arbejde udført i høj kvalitet af professionelle og autoriserede håndværkere.

Har du specielle ønsker, kan vi naturligvis opfylde dem, og vi samarbejder kun med faglærte VVS håndværkere og tømrer. Vi benytter os udelukkende af underleverandører, som vi har tillid til, og som laver arbejdet i den samme høje kvalitet, som vi selv udfører. Dermed har du sikkerhed for, at du hos CS Byggeservice udelukkende får udført kvalitets arbejde: Vi vægter altid kvalitet og serviceniveau ekstremt højt. Derfor kan du altid regne med mesters kvalitetskontrol af vores arbejde, for at sikre at alt omkring dit nye badeværelse lever op til de aftalte krav.

Råd og vejledning om dit nye badeværelse

Har du brug for et godt råd, når du skal vælge farver og materialer, så står vi hos CS Byggeservice naturligvis klar. Der er mange muligheder, når der skal vælges form og udseende på badeværelset, så kontakt os for et uforligtende tilbud og en snak om fx dine klinker og våderums sikring.

Vores erfaring og store viden på området, kan hjælpe dig til at træffe de rigtige valg.

Renovering af badeværelse eller nyt badeværelse i højeste kvalitet

CS Byggeservice tilbyder professionel udførsel af nyt badeværelse eller badeværelses renovering nær Rødovre, Hvidovre, Valby, Frederiksberg, København og Amager. Med 20 års erfaring i branchen kan vi tilbyde en professionel løsning, hvor kvaliteten af vores arbejde og pris altid hænger sammen. Dermed kan du altid regne med, at resultaterne lever op til dine forventninger. Hos os får du en god behandling før, under og efter byggeriet, og vi er både opmærksomme på, at I ikke får et både æstetisk og funktionel badeværelse – som I, og vi, kan være stolte af. Vejen mod det færdige resultat vil være en proces, som I skal være trygge ved. Det er nok den vigtigste grund til, at vi har været en fast del af den danske byggebranche i mere end tyve år: Vi opfører os ordentligt. I kan stole, på det vi siger – og den kvalitet, vi leverer.

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, skal du være mere end velkommen til at kontakte os telefonisk på 40 57 30 23 eller skrive en e-mail til info@cs-byggeservice.dk.

Indhent et tilbud

Hos C.S. Byggeservice er vi dedikerede til at skabe bæredygtige løsninger, der opfylder dine behov og bidrager positivt til miljøet. Kontakt os via telefon, e-mail eller kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Telefon: 40 57 30 23
Mail: info@cs-byggeservice.dk