Energioptimering

Vi ser på hvordan vi bedst muligt kan energioptimere dit hjem på en bæredygtig måde

Energioptimering

En værdifuld måde at energioptimere en bygning på er ved at efterisolere den. Med mindre bygningen er af nyere dato vil der ofte være store besparelse at hente på varmeregningen efter, der er blevet efterisoleret.

C.S. Byggeservice isolerer med industriel hamp som er et yderst bæredygtigt materiale med en effektiv isoleringsevne. Hampplanten er hurtigtvoksende og kræver hverken kemi eller krævende forhold, når den skal vokse. Når isoleringspladerne skal skabes, koldpresses de, og de udleder derfor ingen CO2. Produktionen er desuden drevet med vindmøller som energikilde.

Herefter bruger vi typisk kalk- eller lerpuds til at forsegle væggen. Det har store fordele for indeklima og skaber samtidig et moderne look – alt efter hvad kunden ønsker af resultater. Kontakt os for at indhente et uforpligtende tilbud eller hvis du har spørgsmål til bæredygtig energioptimering og vores løsninger.

Bæredygtighed i fokus

Vi bruger altid meget tid på at sætte os ind i dine forventninger til os, og vi har samtidig en grundig dialog omkring hvilke optimeringer bygningen kan have gavn af at få foretaget og hvilket resultat du ønsker.

Vi har et højt krav til kvalitet uanset hvilke projekter vi skal hjælpe dig med. Samtidig mener vi ikke, at høj kvalitet er lig med at det skal være en dyr fornøjelse at energioptimere din bolig eller bygning. Derfor er vi altid konkurrencedygtige på prisen.

Kontakt C.S. Byggeservice

Har du brug for et uforpligtende tilbud? Ring til os os på telefon 40 57 30 23 eller skriv til enten info@cs-byggeservice.dk eller udfyld vores formular, så kontakter vi dig så snart vi har mulighed for det.

Vil du høre mere?