Energioptimering

Vi ser på hvordan vi bedst muligt kan energioptimere byggeriet på en bæredygtig måde

Energioptimering

Det allervigtigste for os er, at vores kunder fra første møde og fortsat efter projektets afslutning får sine visioner og behov mødt. Vi står til rådighed som dine eksperter, rådgivere og sparringspartnere, og vi går til ethvert projekt, som var det vores sidste.

Vores faglighed

Hos C.S. Byggeservice står vi klar med kompetent og erfaren energivejledning. Murermester Christian Skikkild er uddannet Energivejleder gennem Energistyrelsen, drevet af en passion for det økonomisk-, socialt- og miljømæssigt bæredygtige byggeri.

Isolering med hamp

En værdifuld måde at energioptimere en bygning på er ved at efterisolere den. Vores kunder oplever enorme besparelser på varmeregningen og desuden et bemærkelsesværdigt sundere indeklima. Dette skyldes, at vi hos C.S. Byggeservice isolerer med industriel hamp. Hamp er et yderst bæredygtigt materiale med en effektiv isoleringsevne, og da det er et naturligt materiale, bidrager det til åndbarheden af din bygning. Vi bruger typisk kalk- eller lerpuds til at forsegle væggen, hvilket giver muligheder for forskellige æstetiske udtryk, alt efter hvad du som kunde ønsker. (Læs mere om materialerne under ”Bæredygtigt Byggeri”).

Vores tilgang

Med vores omfattende erfaring med industriel hamp, monterer vi hurtigt og effektivt. Inden vi starter byggeprocessen, er det vores største prioritet at sætte os grundigt ind i dine forventninger til os og i fællesskab få afdækket hvilke optimeringer, der vil gavne dit byggeprojekt bedst, samt hvilket resultat du ønsker.

De to ting vi vægter højest er kvalitet og den gode kundeoplevelse. Samtidig mener vi ikke, at høj kvalitet skal være lig med, at det skal være en dyr fornøjelse at energioptimere din bolig, så vi sørger for altid at være konkurrencedygtige på prisen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller hvis du har spørgsmål til bæredygtig energioptimering.

Indhent et tilbud

Hos C.S. Byggeservice er vi dedikerede til at skabe bæredygtige løsninger, der opfylder dine behov og bidrager positivt til miljøet. Kontakt os via telefon, e-mail eller kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Telefon: 40 57 30 23
Mail: info@cs-byggeservice.dk