Nyt tag & tagrenovering

Skal du have nyt tag eller renoveret det eksisterende?

CS Byggeservice udfører tagarbejde og nybyg – og taget er en vigtig del af husets konstruktion og udtryk. Taget er husets femte facade, og det er det første indtryk, som gæster får af dit hjem Derfor er det også yderst vigtigt, at du vælger den rigtige løsning med hensyn til dit nye tag / tagrenovering. Der er meget at vinde ved at passe på og vedligeholde dit tag og rygning løbende, og at du vælger nye tagmaterialer med omhu, så de både passer til husets konstruktion og arkitektur. CS Byggeservice støber fundamentet til din nye tagterrasse, pudser gavlen og restaurerer tagkonstruktioner – og er tiden kommet til et helt nyt tag, står vi til rådighed.

Tagbelægningen er den udvendige del af taget på dit hus, men også den mest udsatte del. Du skal overveje flere ting, når du skal vælge tagbelægning: Kræver taget et undertag? er det et tungt eller let tag? Hvad med tagets hældning? Desuden er der også love og regler, som du skal overholdes.

Hvis taget skal skiftes, er der en verden af muligheder. Så Ved nybyggeri klarer vi hele tagkonstruktionen sammen med vores faste samarbejdspartnere, så kvaliteten altid er i top, og arbejdet færdigt til tiden. CS Byggeservice er en alsidig virksomhed, når det kommer til tagarbejde, og vi kan yde dig byggevejledning fra start til slut.

Når du skal have hjælp til dit tag

Hvad enten du drømmer om et helt nyt tag eller tagrenovering af det eksisterende tag, så få en snak med CS Byggeservice ApS omkring dine ønsker. Vi har tyve års erfaring inden for renovering af tage og taglægning. Vi bestræber os altid på at yde den bedste rådgivning i forbindelse med det forestående tagprojekt, så brug vores erfaring og viden, når du gerne vil have ændret på dit tag.

CS Byggeserice leverer kvalitet til konkurrencedygtige priser – og arbejdet er altid færdigt til aftalte tid. Kontakt os for en uforpligtende professionel vurdering af dit tagprojekt på telefon 40 57 30 23.

CS Byggeservice er en del af Byg Garanti – din sikkerhed i byggeriet. Læse mere om vores garanti i byggeriet.

Indhent et tilbud

Hos C.S. Byggeservice er vi dedikerede til at skabe bæredygtige løsninger, der opfylder dine behov og bidrager positivt til miljøet. Kontakt os via telefon, e-mail eller kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Telefon: 40 57 30 23
Mail: info@cs-byggeservice.dk