Få en flot tilbygning du stolt kan vise frem

Vi bygger med bæredygtighed og økonomi i fokus. Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage snarest.

Lad dig inspirere

Se vores tidligere arbejde her

Brug for mere plads?

En tilbygning til dit hus kan have mange fordele, og der findes et utal af måder, hvorpå du kan bygge til og øge antallet af kvadratmeter i dit hjem.

Måske er du træt af en for lille entre, mangler et ekstra badeværelse, eller vil kaste dig ud i en helt ny etage? Der er mange muligheder, alt efter hvilket behov du har for mere plads. Hos CS Byggeservice har vi stor erfaring med at hjælpe folk med at få de ekstra kvadratmeter, som de drømmer om i form af en ny tilbygning.

Villaer, huse & sommerhuse.

Vi laver tilbygninger og ombygninger for både murermestervillaer, huse og sommerhuse.

Hos CS Byggeservice laver vi alt inden for tilbygninger og ombygninger: Om det er en ny førstesal, et anneks, en ny karnap, en ny udestue, eller en ny stue med en muret væg og store vinduer, der kan fange solens stråler og forlænge sommeren. Det kan også være et stort rummeligt badeværelse, hvor der er plads til lidt ekstra velvære. Om du er til den ene eller anden type tilbygning, så er det godt at overveje, hvordan du vil bruge den ekstra plads – dette sikre, at du ender op med det helt rette resultat, og din nye plads bliver udnyttet, præcis som du havde tænkt dig. Vi står vi altid klar til at vejlede dig i processen, og vi hjælper dig gerne med at sikre, at du får den tilbygning, som du har drømt om.

Byg Garanti dækker dit projekt

Uanset om du ønsker ombygninger, tilbygninger, nybyg eller reparationer med Byg Garanti, så kan vi tilbyde dig en god kvadratmeterpris. Hos CS Byggeservice er vi vant til at håndtere en tilbygning fra start til slut, og vi involverer vores kunder, så vi ved at de produktet, som vi leverer, lever op til dine forventninger. Hos CS Byggeservice går vi ikke på kompromis med hverken kvalitet eller finish, og derfor benytter vi kun de bedste materialer på alle opgaver – og dette er også gældende når vi løser en opgave for dig.

Vi kan klare hele entreprisen

Hos os garanterer vi dig kyndig vejledning i processen, og en inddragelse i alle beslutninger, hvilket vi mener, sikrer at vi kan imødekomme alle dine ønsker – en af vores primære mål, ved enhver opgave. Uanset om du allerede har tegningerne klar, eller om du stadig er i overvejelses fasen. Så har du brug for en kompetent håndværker, der kan løfte opgaven, så kontakt os endeligt til en uforpligtende snak om dit byggeprojekt. Vi tager ansvaret for alle faser i byggeprojektet fra start til slut. CS Byggeservice tilbyder totalentreprise og samarbejder kun med faglærte samarbejdspartnere. Vi kan derfor tage ansvaret for alle arbejdsopgaver ved din tilbygning, så du kun behøver at fortælle os, hvad du ønsker og hvornår. Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage snarest.

Indhent et tilbud

Hos C.S. Byggeservice er vi dedikerede til at skabe bæredygtige løsninger, der opfylder dine behov og bidrager positivt til miljøet. Kontakt os via telefon, e-mail eller kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Telefon: 40 57 30 23
Mail: info@cs-byggeservice.dk