Kalkpuds

Skab et rustikt look i dit hjem, der samtidig er godt for indeklimaet

OPNÅ ET BEDRE INDEKLIMA

Hos C.S. Byggeservice har vi mange års erfaring med kalkpuds. Kalk er et materiale med nogle helt særlige kvaliteter. En kalkbeklædt væg har diffusionsåbne funktioner hvilket betyder, at væggen er åndbar, og at du derfor i højere grad undgår revner, når bygningen giver sig.

Kalk har mange fordele og er med til at gøre dit hjem mere bæredygtigt. Kalken fås i mange farver og nuancer, så du kan opnå det æstetiske resultat, du leder efter. Materialet egner sig godt, hvis du ønsker et bedre indeklima, da det er et kapillært åbent produkt. Det betyder, at fugten altid flytter sig mod et finere lag. Hvis kalken påføres i et finere og finere lag, kan du derfor hjælpe fugten den rette vej, så den kommer ud af dine vægge. Kalkpuds er også oplagt som facadepuds.

Kalkpuds med kork

Kalkpuds med korkgranulat har fantastiske isolerings- og akustiskmæssige egenskaber. Alt efter blandingstypen kan det både fungere som isoleringspuds, akustikpuds, saneringspuds eller undergulvspuds.

Alt arbejde udføres med fokus på bæredygtighed. Vi samarbejder med B.Y.G Bæredygtigt og Erhvervshuset Nordjylland, som beskæftiger sig med grøn omstilling. Når du vælger os til at hjælpe med kalkpuds, er du sikret som kunde gennem BygGaranti.

Indhent et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores arbejde med kalkpuds, er du altid velkommen til at kontakte os, så tager vi en uforpligtende snak om dit byggeprojekt. Vores dygtige medarbejdere tilbyder professionel rådgivning og vejledning inden for kalkpuds, lerpuds, totalrenovering og bæredygtig isolering.

Vi skræddersyr et uforpligtende tilbud, der tager udgangspunkt i dine unikke behov og ønsker. Kontakt os allerede i dag på telefon 40 57 30 23, eller send en mail til info@cs-byggeservice.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig så snart det er muligt.

Bæredygtige byggematerialer for en grønnere fremtid

Hos C. S. Byggeservice er vi stolte af at bygge med bæredygtige materialer som kalkpuds, lerpuds og hempcrete. Disse miljøvenlige alternativer reducerer vores CO2-aftryk, forbedrer indeklimaet og sikrer lang holdbarhed.

Ved at vælge disse materialer bidrager vi til en grønnere fremtid, samtidig med at vi skaber smukke, komfortable og sunde hjem for vores kunder. Opdag fordelene ved bæredygtigt byggeri og tag del i vores vision om et mere bæredygtigt samfund.

Indhent et tilbud

Hos C.S. Byggeservice er vi dedikerede til at skabe bæredygtige løsninger, der opfylder dine behov og bidrager positivt til miljøet. Kontakt os via telefon, e-mail eller kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Telefon: 40 57 30 23
Mail: info@cs-byggeservice.dk