Kalkpuds

Skab et rustikt look i dit hjem der samtidig er godt for indeklimaet

Opnå et bedre indeklima

Kalk er et materiale med nogle helt særlige kvaliteter. En kalkbeklædt væg har diffusionsåbne funktioner hvilket betyder, at væggen er åndbar, og at du derfor i højere grad undgår revner, når bygningen giver sig.

Materialet egner sig godt, hvis du ønsker et bedre indeklima, da det er et kapillært åbent produkt. Det betyder, at fugten altid flytter sig mod et finere lag. Hvis kalken påføres i et finere og finere lag, kan du derfor hjælpe fugten den rette vej, så den kommer ud af dine vægge. Kalkpuds er også oplagt som facadepuds.

Kalk har mange fordele og er med til at gøre dit hjem mere bæredygtigt. Kalken fås i mange farver og nuancer, så du kan opnå det æstetiske resultat, du leder efter.

Kalkpuds med kork

Kalkpuds med korkgranulat har fantastiske isolerings- og akustiskmæssige egenskaber. Alt efter blandingstypen kan det både fungere som isoleringspuds, akustikpuds, saneringspuds eller undergulvspuds. Kontakt os og fortæl hvad du har brug for, så står vi klar med et uforpligtende tilbud.

Indhent et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores arbejde med kalkpuds er du altid velkommen til at kontakt os, så tager vi en uforpligtende snak om dit byggeprojekt.

Vi sidder klar med et uforpligtende tilbud. Kontakt os på 40 57 30 23 eller skriv til os på vores mail: info@cs-byggeservice.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig så snart det er muligt.

Bæredygtige Byggematerialer for en Grønnere Fremtid

Hos C. S. Byggeservice er vi stolte af at bygge med bæredygtige materialer som kalkpuds, lerpuds og hempcrete. Disse miljøvenlige alternativer reducerer vores CO2-aftryk, forbedrer indeklimaet og sikrer lang holdbarhed.

Ved at vælge disse materialer bidrager vi til en grønnere fremtid, samtidig med at vi skaber smukke, komfortable og sunde hjem for vores kunder. Opdag fordelene ved bæredygtigt byggeri og tag del i vores vision om et mere bæredygtigt samfund.

Vil du høre mere?