Ejendomsrenovering

CS Byggeservice udfører en bred vifte af renoveringsopgaver i København og omegn for erhverv – altid med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. CS byggeservice har været ansvarlig for mange spændende renoveringsopgaver og restaureringsopgaver igennem tiderne. Renovering- og restaureringsopgaverne har været store som små og af meget forskellig art.

Vi renoverer for eksempel kældre, udfører ombygninger og alle former for modernisering af institutioner, ombygning af kontorlokaler, butikslokaler eller fitnessfaciliteter, til ombygning af almene boliger. Vi er eksperter i murerarbejde, men kan sammen med vores dygtige samarbejdspartnere træde til inden for alle former for renoveringer. CS Byggeservice udfører alt fra at skifte en enkelt flise til at stå for en større renoveringsopgaver.

Alle typer renoveringer i København og omegn

​Skal I have renoveret og forbedret jeres ejendom, men er I i tvivl om, hvordan renoveringsprocessen skal forløbe? Så hører vi gerne fra dig, hvad enten det er facaderenovering, tagrenovering, badeværelsesrenovering, ejendomsrenovering, nybyg, tilbyg eller noget helt andet.​​ Men hvad end jeres projekt er stort eller småt, så sørger vi for en ordentlig og omhyggelig løsning, der passer til jeres behov! Vi sørger desuden altid for, at beboerne i ejendommen er informeret og har overblik over situationen. Vi sørger hos CS Byggeservice for at have personlig kontakt til beboerne og for at udsende varslinger.

Renovering kræver professionel og handlestærk rådgivning

CS Byggeservice er medlem af Dansk Byggeri samt Byg Garanti. Det er din sikkerhed for ordentligt udført arbejde, samt ordentlige arbejdsforhold. Desuden betaler vi for at få den nyeste opdaterede viden om byggeri og murerarbejde, hos CS Byggeservice Således vi hos altid kan tilbyde vores kunder, den nyeste viden og erfaring indenfor murerfaget.

Kontakt os allerede i dag. Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, skal du være mere end velkommen til at kontakte os telefonisk på 40 57 30 23 eller skrive en e-mail til info@cs-byggeservice.dk.

Indhent et tilbud

Hos C.S. Byggeservice er vi dedikerede til at skabe bæredygtige løsninger, der opfylder dine behov og bidrager positivt til miljøet. Kontakt os via telefon, e-mail eller kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Telefon: 40 57 30 23
Mail: info@cs-byggeservice.dk