Virksomhedens historie

C.S. Byggeservice er en erfaren og visionær murer- og entreprenørvirksomhed. Virksomheden blev grundlagt i 2002 af Christian Skikkild, som på dette tidspunkt startede som en enkeltmandsvirksomhed. I 2015 blev firmaet omdannet til ApS, og siden er firmaet vokset med ca. 5 ansatte. I dag er vi en af de førende håndværkere og entreprenører indenfor bæredygtigt og forsvarligt byggeri.

Vision

Hos C.S. Byggeservice hjælper vi vores kunder med at realisere deres drømmeprojekter. Vi tror på, at bæredygtige metoder og materialer ikke blot gavner vores klima og miljø, men at de kan løfte byggeriet på adskillige parametre såsom indeklima, energioptimering, æstetik og økonomi. Derfor arbejder vi kontinuerligt og aktivt på at efteruddanne vores medarbejdere, bidrage til udviklingen og udfordre status quo til fordel for bedre, sundere og smukkere bygninger.

Mål og strategier

Vi arbejder med alt lige fra private boliger til store offentlige byggerier, og vi
bidrager desuden til afprøvning og test af nye bæredygtige materialer, da vi
vægter kvalitet og sikkerhed over alt andet.

Vores team består af erfarne, dygtige og engagerede murere og entreprenører,
som lægger stolthed i deres håndværk, og som har mange års erfaring. Vi har
et stort netværk af samarbejdspartnere, og har derfor mulighed for at tilbyde en bred vifte af renoveringsydelser.

Vi samarbejder med entreprenørvirksomhede B.Y.G. Bæredygtigt og Erhvervshuset Nordjylland, som begge er aktive i grøn omstilling. Vi er desuden medlem af BygGaranti, som er med til at sikre, at du som kunde får, hvad du fortjener og har krav på.

Det allervigtigste for os er, at vores kunder fra første møde og fortsat efter projektets afslutning får sine visioner og behov mødt. Vi står til rådighed som dine eksperter, rådgivere og sparringspartnere, og vi går til ethvert projekt, som var det vores sidste.

Indhent et tilbud

Hos C.S. Byggeservice er vi dedikerede til at skabe bæredygtige løsninger, der opfylder dine behov og bidrager positivt til miljøet. Kontakt os via telefon, e-mail eller kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Telefon: 40 57 30 23
Mail: info@cs-byggeservice.dk