Svampe skader – vi forbygger og udbedrer

Svampeskader er et stort problem i mange ejendomme. Det er vigtigt, at sådanne skader bliver bragt i orden hurtigst muligt, da svamp både kan være ødelæggende for bygningens konstruktion og for det menneskelige helbred. Svampeangrebene kan forekomme flere steder i boligen. Typisk i kælderen, vindueskarme og på badeværelser. Ældre badeværelser kan have utætte gulve, vægge eller rør, hvor vandet kan sive ud. Vandet kan nedbryde husets konstruktioner med råd og svamp og medføre skimmelvækst.

Hos CS Byggeservice har vi gennem årene fået stor erfaring med bekæmpelse af fugt og svampeskader. Vi har lavet flere end 150 sager. Vi hjælper dig, når skaden er sket, og vi sørger for at din bolig bliver bragt tilbage i pæn og sund stand igen.

For at sikre kvaliteten i renoveringen har vi en procedure, som alle vores ansatte er instrueret og uddannet i:

  • Vi afdækker årsag og omfang af skimmelsvampeangreb
  • Vi anvender professionelle analysemetoder, for at afgøre type svamp vi har med at gøre
  • Vi udarbejder en renoverings guide
  • Vi renoverer bygninger mod skimmelsvamp
  • Vi sikrer høj kvalitet, med garanti for at svampen er fjernet

Ved udbedring af svampeskader hos CS Byggeservice får du en specialist i bekæmpelse af fugt og svampeskader. Vi giver også gerne en helheds­vurdering af dine bygninger og vejleder dig om hvilke tiltag, der vil give dig en bedre sikring mod fremtidige svampeangreb.

Ring og få et uforpligtigende tilbud allerede i dag på telefon 40 57 30 23 eller skriv til info@cs-byggeservice.dk

Indhent et tilbud

Hos C.S. Byggeservice er vi dedikerede til at skabe bæredygtige løsninger, der opfylder dine behov og bidrager positivt til miljøet. Kontakt os via telefon, e-mail eller kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Telefon: 40 57 30 23
Mail: info@cs-byggeservice.dk