Få en præsentabel & fremstidssikret facade

Vi renoverer facader på hele Sjælland med fokus på energivenlighed, isolering, bæredygtighed og økonomi. Udfyld kontaktformularen, og lad os kontakte dig.

Lad dig inspirere

Se vores tidligere arbejde her

Facaderenovering og energirenovering i Københavnsområdet

Facaderenovering ved CS Byggeservice ApS indebærer:

  • Isolering
  • Alment murerarbejde
  • Forebyggelse af slidtage
  • Oppudsning
  • Udskiftning af sten
  • Filsning
  • Omfugning

Energirenovering og facaderenovering er den bedste løsning på længere sigt – du kan læse mere om energivejledning her.

Øger værdigen af din ejendom

En facaderenovering kan gøre store underværker for din ejendom – ikke kun rent visuelt, men også funktionelt. Med en facaderenovering kan du opnå store besparelser på din varmeregning – og få den facade du går og drømmer om. Renovering af facaden kan give bygningen en helt ny klimaskærm, den kan stoppe nedbrydning og forvitring af det eksisterende murværk og samtidig fjernes kuldebroer, der er med til at give dårligt indeklima.

Hos CS Byggeservice vil vi, hvis der er behov for det, altid tilbyde energirenovering, når vi skal renovere facader. Vi kan vejlede og rådgive, når det kommer til kvalitet, design og energibesparing i forhold til monteringen af døre, vinduer, isolering, puds, filts, omfugning og udskiftning af mursten. Vi kan altid finde en løsning, der er i jeres favør, og som passer til jeres ønsker og bygninger. Når vi udfører en facaderenovering eller energirenovering, bestræber vi os altid på at udføre et arbejde , vi kan stå inde for og være stolte af. Vi forsøger altid, i samråd med kunden, at finde en løsning som passer til jeres behov, budget og bygninger.

Lad CS Byggeservice stå for din facaderenovering

Hvad enten du allerede har taget beslutningen om at få en facadeisolering, eller du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os, for en uforpligtende snak om din ejendom. Hos CS Byggeservice har vi stor erfaring med facaderenovering, og vores tilbud er altid uforpligtende til attraktive priser. Udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage snarest muligt og guider dig igennem hele processen.

Indhent et tilbud

Hos C.S. Byggeservice er vi dedikerede til at skabe bæredygtige løsninger, der opfylder dine behov og bidrager positivt til miljøet. Kontakt os via telefon, e-mail eller kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Telefon: 40 57 30 23
Mail: info@cs-byggeservice.dk

Bæredygtige Byggematerialer for en Grønnere Fremtid

Hos C. S. Byggeservice er vi stolte af at bygge med bæredygtige materialer som kalkpuds, lerpuds og hempcrete. Disse miljøvenlige alternativer reducerer vores CO2-aftryk, forbedrer indeklimaet og sikrer lang holdbarhed.

Ved at vælge disse materialer bidrager vi til en grønnere fremtid, samtidig med at vi skaber smukke, komfortable og sunde hjem for vores kunder. Opdag fordelene ved bæredygtigt byggeri og tag del i vores vision om et mere bæredygtigt samfund.