Facaderenovering og energirenovering i Københavnsområdet

Facaderenovering ved CS Byggeservice ApS indebærer:

  • Isolering
  • Alment murerarbejde
  • Forebyggelse af slidtage
  • Oppudsning
  • Udskiftning af sten
  • Filsning
  • Omfugning

Energirenovering og facaderenovering er den bedste løsning på længere sigt – du kan læse mere om energivejledning her.

Lad CS Byggeservice stå for din facaderenovering

En facaderenovering kan gøre store underværker for din ejendom – ikke kun rent visuelt, men også funktionelt. Med en facaderenovering kan du opnå store besparelser på din varmeregning – og få den facade du går og drømmer om. Renovering af facaden kan give bygningen en helt ny klimaskærm, den kan stoppe nedbrydning og forvitring af det eksisterende murværk og samtidig fjernes kuldebroer, der er med til at give dårligt indeklima.

Facaderenovering ved CS Byggeservice ApS

Hos CS Byggeservice vil vi, hvis der er behov for det, altid tilbyde energirenovering, når vi skal renovere facader. Vi kan vejlede og rådgive, når det kommer til kvalitet, design og energibesparing i forhold til monteringen af døre, vinduer, isolering, puds, filts, omfugning og udskiftning af mursten. Vi kan altid finde en løsning, der er i jeres favør, og som passer til jeres ønsker og bygninger.

Når vi udfører en facaderenovering eller energirenovering, bestræber vi os altid på at udføre et arbejde , vi kan stå inde for og være stolte af. Vi forsøger altid, i samråd med kunden, at finde en løsning som passer til jeres behov, budget og bygninger.

Mulighederne er mange, når det kommer til din facades udseende: Du vælge at få den pudset op med farvet puds eller råfarve. Hvad enten m du allerede har taget beslutningen om at få en facadeisolering, eller du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os, for en uforpligtende snak om din ejendom. Hos CS Byggeservice har vi stor erfaring med facaderenovering, og vores tilbud er altid uforpligtend til attraktive priser.

Hos CS Byggeservice er kunden i centrum, og vi sætter en ære i at vores håndværk resulterer i glade og tilfredse kunder.

Indhent et tilbud

Hos C.S. Byggeservice er vi dedikerede til at skabe bæredygtige løsninger, der opfylder dine behov og bidrager positivt til miljøet. Kontakt os via telefon, e-mail eller kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Telefon: 40 57 30 23
Mail: info@cs-byggeservice.dk