CS Byggeservice tilbyder flere former for entreprise

Alt efter hvilke byggeri du skal have udført, kan forskellige former for entreprise være relevant for dig. CS Byggeservice tilbyder derfor forskellige former for entreprise, så vi kan imødekomme dine ønsker og behov bedst muligt. Vi har gennem årene oparbejdet et fast samarbejde med fx tømrere, elektrikere, malere, vvs’ere, så vi kan tilbyde et sikkert og stabilt samarbejde.

Hovedentreprise

Du står for tegnings- og beskrivelsesmateriale og eventuelle tilladelser fra myndighederne, men alt håndværk står vi for. Hovedentreprisen er relevant for dig ved store og mellemstore byggeopgaver.

Det vil normalt være os, som står for den største del af arbejdet, da vi er hovedentreprenøren, og de andre håndværkere, tømrer, maler, installatører osv. fungerer så som vores underentreprenører. Vi er ansvarlig for koordinering og udførelse af arbejdet over for dig, og du behøver kun at lave aftaler og afregner med os.

Fagentreprise

Du bør vælge fagentreprise ved mindre opgaver, hvor der måske ikke er behov for så mange forskellige håndværkere. Du har det færdige tegnings- og beskrivelsesmateriale og indhenter eventuelle tilladelser fra myndighederne. Du indhenter selv tilbud og træffer aftaler med andre håndværksfirmaer som elektriker.

Det er dig som står for tilsyn og koordinering af byggearbejdet, og når det er afsluttet, betaler du de enkelte firmaer særskilt. Fagentreprise betyder derfor, at vi kun bidrager og er ansvarlige for de opgaver, som vi har aftalt at vi skal løse fx opmuring og isolering.

Totalentreprise

Vi står for både skitseforslag, tegninger, beskrivelser og byggetilladelser til byggeriet. Vi koordinerer alle håndværkere og leverancer og har det øverste ansvar for budget og tidsplan.

Totalentreprise benytter vi normalt kun ved store opgaver, som en stor tilbygning eller et nyt hus. Fordelen er, at du kun skal træffe aftale med og afregne med os.

Vil du høre mere?