Bliv frontløber på bæredygtigt byggeri

C.S. Byggeservice laver entrepriseprojekter med bæredygtighed i fokus. Få et uforpligtende møde med os. Udfyld kontaktformularen nedenfor.

Lad dig inspirere

Se vores tidligere arbejde her

Bæredygtige entrepriser på Sjælland

Alt efter hvilke byggeri du skal have udført, kan forskellige former for entreprise være relevant for dig. CS Byggeservice tilbyder derfor forskellige former for entreprise, så vi kan imødekomme dine ønsker og behov bedst muligt. Vi har gennem årene oparbejdet et fast samarbejde med fx tømrere, elektrikere, malere, vvs’ere, så vi kan tilbyde et sikkert og stabilt samarbejde.

Totalentreprise

Vi står for både skitseforslag, tegninger, beskrivelser og byggetilladelser til byggeriet. Vi koordinerer alle håndværkere og leverancer og har det øverste ansvar for budget og tidsplan.

Totalentreprise benytter vi normalt kun ved store opgaver, som en stor tilbygning eller et nyt hus. Fordelen er, at du kun skal træffe aftale med og afregne med os.

Hovedentreprise

Du står for tegnings- og beskrivelsesmateriale og eventuelle tilladelser fra myndighederne, men alt håndværk står vi for. Hovedentreprisen er relevant for dig ved store og mellemstore byggeopgaver.

Det vil normalt være os, som står for den største del af arbejdet, da vi er hovedentreprenøren, og de andre håndværkere, tømrer, maler, installatører osv. fungerer så som vores underentreprenører. Vi er ansvarlig for koordinering og udførelse af arbejdet over for dig, og du behøver kun at lave aftaler og afregner med os.

Kontakt os herunder

Går du med tanker om at bygge bæredygtigt? Lad C.S. Byggeservice rådgive og udføre din kommende entreprise. Udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage snarest muligt.

Indhent et tilbud

Hos C.S. Byggeservice er vi dedikerede til at skabe bæredygtige løsninger, der opfylder dine behov og bidrager positivt til miljøet. Kontakt os via telefon, e-mail eller kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Telefon: 40 57 30 23
Mail: info@cs-byggeservice.dk

Bæredygtige byggematerialer for en grønnere fremtid

Hos C. S. Byggeservice er vi stolte af at bygge med bæredygtige materialer som kalkpuds, lerpuds og hempcrete. Disse miljøvenlige alternativer reducerer vores CO2-aftryk, forbedrer indeklimaet og sikrer lang holdbarhed.

Ved at vælge disse materialer bidrager vi til en grønnere fremtid, samtidig med at vi skaber smukke, komfortable og sunde hjem for vores kunder. Opdag fordelene ved bæredygtigt byggeri og tag del i vores vision om et mere bæredygtigt samfund.