Isolering med Hempcrete

Effektiv og bæredygtig isolering

Lad dig inspirere

Se vores tidligere arbejde her

Vi bruger hempcrete til isolering

Hos C.S. Byggeservice har vi mange års erfaring i bæredygtig isolering til både private og erhvervskunder. Vi er specialister i isolering med hempcrete blokke, som er en yderst bæredygtig måde at isolere på. Isoleringsevnen er tilmed høj, så det bæredygtige valg ikke får dig til at gå på kompromis med isoleringsevnen og resultatet.

Hempcrete blokkene består af koldpresset hamp. Hamp er en hurtigtvoksende plante, der hverken kræver kemi eller særlige forhold for at vokse. Fabrikken der producerer selve blokkene er drevet af vindmøller som energikilde. Derfor er både voksningen og produktionen CO2-neutral.

Hempcrete kan bruges både til isolering af vægge og lofter, etageadskillelse, skillerum, isolering af krybekælder, hulmursisolering m.m. Hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på hamp isolering, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hamp isolering – det bæredygtige valg

hamp isolering

Vores engagerede håndværkere hjælper vores kunder med at realisere bæredygtige byggeprojekter. Vi har stor erfaring inden for bæredygtig hamp isolering og tilbyder samtidig en fordelagtig pris for vores ydelser. Udover bæredygtighed sætter vi kvalitet meget højt på dagsordenen og leverer kun løsninger, vi selv kan stå inde for.

Vi lytter altid til dine behov og ønsker, så du får netop det resultat, du forventer. Vores erfarne håndværkere prioriterer en grundig dialog, hvor vi forventningsafstemmer byggeprocessen. Det er vores mål, at du opnår en isolering med hempcrete, som du er glad og tilfreds med.

Isoleringstjekliste

Start dit bæredygtige isoleringsprojekt med os

Skal vi hjælpe dig med en bæredygtig hamp isolering allerede i dag? Vi tilbyder professionel rådgivning og vejledning fra A-Z. Lad os være dit foretrukne murer- og entreprenørfirma, uanset om du ønsker hjælp til bæredygtig isolering, totalrenovering, kalkpuds eller lerpuds. Vi garanterer at levere kvalitetsresultater, der overgår dine forventninger. Ring til os på telefon 40 57 30 23 eller send os en besked på info@cs-byggeservice.dk eller via vores formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Bæredygtige Byggematerialer for en Grønnere Fremtid

Hos C. S. Byggeservice er vi stolte af at bygge med bæredygtige materialer som kalkpuds, lerpuds og hempcrete. Disse miljøvenlige alternativer reducerer vores CO2-aftryk, forbedrer indeklimaet og sikrer lang holdbarhed.

Ved at vælge disse materialer bidrager vi til en grønnere fremtid, samtidig med at vi skaber smukke, komfortable og sunde hjem for vores kunder. Opdag fordelene ved bæredygtigt byggeri og tag del i vores vision om et mere bæredygtigt samfund.

Indhent et tilbud

Hos C.S. Byggeservice er vi dedikerede til at skabe bæredygtige løsninger, der opfylder dine behov og bidrager positivt til miljøet. Kontakt os via telefon, e-mail eller kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Telefon: 40 57 30 23
Mail: info@cs-byggeservice.dk