Isolering

Isolering med hempcrete blokke giver et yderst effektiv og bæredygtigt resultat

Indvendig isolering

Vi isolerer med hempcrete blokke, som er en yderst bæredygtig måde at isolere på. Isoleringsevnen er tilmed høj, så det bæredygtige valg ikke får dig til at gå på kompromis med isoleringsevnen og resultatet.

Hempcrete blokkene består af koldpresset hamp. Hamp er en hurtigtvoksende plante, der hverken kræver kemi eller særlige forhold for at vokse. Fabrikken der producerer selve blokkene er drevet af vindmøller som energikilde. Derfor er både voksningen og produktionen CO2-neutral.

Hempcrete kan bruges både til isolering af vægge og lofter, etageadskillelse, skillerum, isolering af krybekælder, hulmursisoleing m.m. Hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os!

Hamp isolering – det bæredygtige valg

Hos C.S. Byggeservice hjælper vi vores kunder med at realisere bæredygtige byggeprojekter. Vi har stor erfaring indenfor bæredygtig isolering og tilbyder samtidig en fordelagtig pris for vores ydelser. Udover bæredygtighed sætter vi kvalitet meget højt på dagsordenen og leverer kun løsninger, vi selv kan stå inde for.

Samtidig lytter vi altid til vores kunders ønsker og behov, så du får netop det resultat, du forventer. Via en grundig dialog kan vi forventningsafstemme, hvordan byggeprocessen og resultatet skal være, så alle parter er glade og tilfredse.

Start dit bæredygtige isoleringsprojekt med os

Start dit bæredygtige isoleringsprojekt med os allerede i dag. Ring til os os på telefon 40 57 30 23 eller send os en besked på info@cs-byggeservice.dk eller via vores formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vil du høre mere?