Bæredygtigt byggeri

Velkonsolideret entreprenør med fokus på fremtidens byggeri

 

Hvorfor bæredygtigt byggeri?

Imens vi i Danmark på mange fronter bevæger os mod grønnere industrier, er byggeindustrien stagnerende. Byggebranchen er enormt konservativ og bruger stadig primært materialer og metoder, som er enormt skadelige for både klima, miljø og vores helbred.

Byggeindustrien er blandt de mest miljø- og klimabelastende industrier i verden. Bygninger står for ca. 40% af vores nationale energiforbrug og ca. 20% af vores CO2-udledning. Omkring halvdelen af CO2-udledningen kommer fra byggepladsen og produktionen af byggematerialer.

Der ligger derfor enorme potentialer i at omstille os til at bygge mere energieffektivt og bæredygtigt. Det gælder særligt minimering af skadelige kemikalier og optimering af brugen af naturressourcer. Omstillingen kræver desuden, at vi bygger med langt større fokus på kvalitet, fleksibilitet og levetid og med brug af genanvendte og biobaserede materialer.

Det er en stor opgave, som vil kræve, at vi tænker ud af boksen og tager teten. Men det er et ansvar vi, som byggeservice, med glæde tager på os. Både for at beskytte vores klima og miljø, men også fordi vi er overbeviste om, at bæredygtigt byggeri gavner os på mange andre parametre, når det gøres rigtigt.

Bæredygtige Byggematerialer for en Grønnere Fremtid

Hos C. S. Byggeservice er vi stolte af at bygge med bæredygtige materialer som kalkpuds, lerpuds og hempcrete. Disse miljøvenlige alternativer reducerer vores CO2-aftryk, forbedrer indeklimaet og sikrer lang holdbarhed.

Ved at vælge disse materialer bidrager vi til en grønnere fremtid, samtidig med at vi skaber smukke, komfortable og sunde hjem for vores kunder. Opdag fordelene ved bæredygtigt byggeri og tag del i vores vision om et mere bæredygtigt samfund.

Hvad er bæredygtighed?

Hos C.S. Byggeservice har vi fokus på bæredygtighed, men hvad betyder begrebet bæredygtighed egentlig?

Bæredygtighed er et holistisk begreb, som defineres som værende dét, der “…opfylder nuværende generationers behov uden at bringe fremtidige generationers muligheder for at opfylde deres behov i fare” (Brundtland-rapporten, 1987).

Det handler altså om at bruge ressourcer på en måde, som ikke er ødelæggende, således at vi skaber de bedste muligheder og betingelser for vores egen og fremtidens generationer og natur.

Bæredygtighed dækker over tre overordnede begreber:

  • Social bæredygtighed
  • Økonomisk bæredygtighed
  • Miljømæssig bæredygtighed

Hos C.S. Byggeservice arbejder vi med alle tre parametre.

Indhent et tilbud

Hos C.S. Byggeservice er vi dedikerede til at skabe bæredygtige løsninger, der opfylder dine behov og bidrager positivt til miljøet. Kontakt os via telefon, e-mail eller kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Telefon: 40 57 30 23
Mail: info@cs-byggeservice.dk