Skal du have boligrenoveret og forbedret dit hus?

Så er CS Byggeservice et velvalgt firma til at hjælpe dig med din istandsættelse.

Vi har mange års erfaring hvad enten der er tale om facaderenovering, tagrenovering, badeværelsesrenovering, køkkenrenovering, gulv, vægge, kælder, tilbyg eller noget helt andet. Så kontakt os, så vi kan drøfte jeres drømme og muligheder. Vi udfører både store eller små projekter, så vi står klar til at vejlede og hjælpe med at komme i mål med projektet.

Vi ved at en god boligrenovering kræver viden og erfaring. Vi har i CS Byggeservice mange års erfaring og en stor bredde af kompetencer inden for istandsættelse af bygninger og huse, som giver det bedste byggeresultat. Vi har de seneste år desuden fokuseret meget på at skabe energivenlige løsninger, og derfor søger vi altid at finde løsninger, hvor der kommer en besparelse på energiforbruget. Det vil sige, at vi søger at finde løsninger, så du sparer på energiforbruget og samtidig får lavere driftsomkostninger. CS Byggeservice tilbyder energi- og byggevejledning ved uddannet byggevejleder: Her får du kompetent vejledning, hvor der både er gevinst for miljøet og for din økonomi. På denne måde får du, hvis du bygger med energioptimering, større råderum i hverdagen – og du passer på miljøet.

Du kan læse mere om vore bygge- og energivejledning her.

Hos CS Byggeservice tager vi ansvaret for alle faser i byggeprojektet fra start til slut. CS Byggeservice tilbyder totalentreprise, og vi samarbejder kun med faglærte samarbejdspartnere og de bedste underentreprenører. Vi kan derfor tage ansvaret for alle arbejdsopgaver ved din boligrenovering.

Kvalitet, kreativitet og energioptimering og smil!

Boligrenovering kan være en stor beslutning – uanset opgavens størrelse.

Dit hjem er din base. Derfor vil vi gøre vores bedste for, at du får løst din byggeopgave med den bedste kvalitet. Vi hjælper dig med kreative løsninger, som du måske ikke lige selv ville komme på, men som er i trit med dine forventninger og drømme – og som passer til din boligstil. Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med netop din unikke bolig som og lige netop til dig. Hos CS Byggeservice skaber vi den bedste boligrenovering fra kælder til kvist, fra træplanker til murværk. Vi løser det hele – og vi gør det med et smil.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores håndværk og opgaven er først løst, når du er tilfreds.

Kontakt os allerede i dag. Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, skal du være mere end velkommen til at kontakte os telefonisk på 40 57 30 23 eller skrive en e-mail til info@cs-byggeservice.dk.

Indhent et tilbud

Hos C.S. Byggeservice er vi dedikerede til at skabe bæredygtige løsninger, der opfylder dine behov og bidrager positivt til miljøet. Kontakt os via telefon, e-mail eller kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Telefon: 40 57 30 23
Mail: info@cs-byggeservice.dk