Energi- & byggevejledning

Få en lun og bedre bolig med energi- og byggevejledning

CS Byggeservice tilbyder energi- og byggevejledning ved uddannet byggevejleder. Når du som bolig- eller bygningsejer overvejer at renovere, så er det en god idé at starte med at tage en snak med en Energivejleder. Energivejlederen er en håndværker, der har efteruddannet sig til at udføre og vejlede om energirigtige renoveringer. Murermester Christian Skikkild er uddannet Energivejleder gennem Energistyrelsen som Dansk Byggeri og TEKNIQ står sammen med Teknologisk Institut, Videncenter for energibesparelser i bygninger og Energitjenesten.

Energi- og byggevejledning

Er du boligejer eller ejer af en større bygning? Og vil du gerne spare på energiforbruget – både af hensyn til din økonomi og miljøet, hvor du sparer på energiforbruget og du samtidig får lavere driftsomkostninger. Så er energi- og byggevejledning hos C S Byggeservice et trygt og sikkert valg. Her får du kompetent vejledning, hvor der både er gevinst for miljøet og for din økonomi. På denne måde får du, hvis du bygger med energioptimering, større råderum i hverdagen – og du passer på miljøet.

Vi sikrer sikrer dig bedre varmeøkonomi og komfort i din bygning. Desuden får du klar vejledning om hvilke tiltag, der bedst kan betaler sig uanset, om du skal have fx efterisoleret eksisterende bygning eller skal bygge nyt.

Energibesparelse, varme- og genvindingsanlæg

Vi vejleder om bedre isolering af boliger i overenstemmelse bed BR15 Bygningsrelementet. Der stiller skrappe krav til byggeriet.

Vi kan for eksempel vejlede dig i, om det kan betale sig for dig, fx at udskifte dit varmeanlæg, før du hulmurs isolerer, installere gulvvarme, eller fx udskifte vinduespartier for at komme af med træk problemer.

Vi vejleder også i energirigtige ruder, som holder endnu bedre på varmen. På den måde kan du få masser af lys, uden at det går ud over varmeregningen.

Genvindingsanlæg, og hvordan du kan undgå større varmetab, er også vigtigt for dit varmeforbrug. Genvindingsanlæg lufter som standard hele huset ud, og den varme luft fra badeværelser og køkken bliver brugt til at varme resten af huset op.

Solceller og jordvarmeanlæg

Vi kan også sætte solceller på dit tag eller etablere et jordvarmeanlæg. Begge er initiativer er yderligere skridt på vejen til dit energirigtige drømmehus. Husk, at selvom du bygger grønt, behøver du ikke begrænse dig.

Med energivejledning hos CS Byggeservice får du en specialist i udførelse af bygge- og installations­tekniske energi­renoveringer. Vi giver også gerne en helheds­vurdering af din bygning og vejleder dig om hvilke tiltag, der vil give dig de største energi­besparelser.

Indhent et tilbud

Hos C.S. Byggeservice er vi dedikerede til at skabe bæredygtige løsninger, der opfylder dine behov og bidrager positivt til miljøet. Kontakt os via telefon, e-mail eller kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Telefon: 40 57 30 23
Mail: info@cs-byggeservice.dk