Lerpuds

Skab en rustik og moderne overflade med store fordele for indeklimaet

Lerpuds – det bæredygtige valg

Vægge og lofter beklædt med lerpuds skaber en smuk, rustik overflade med egenskaber til fordel for indeklimaet. Ler er et naturligt produkt, og er i stand til at optage fugt og afgive det igen, når der luftes ud, hvilket har en stor fordel for indeklimaet, da det mindsker risikoen for fugt og skimmelsvamp. Det er derfor en stor fordel at bruge til pudsning af væg.

Der findes mange muligheder når det kommer til farver og fremtoning. Det er f.eks. muligt både at få et helt fint eller et mere rustikt look. Derudover er leret antibakterielt og antistatisk, så der ikke sætter sig hverken støv, skimmel eller andre bakterier.

Lerpuds er et bæredygtigt materiale, da der skal ikke bruges meget energi på at udvinde det naturligt. Materialet er i princippet genanvendeligt, da det kan skrabes ned og anvendes påny.

Vi sørger for et skarpt resultat

C.S. Byggeservice består af et erfarent team af dygtige murere og entreprenører med stor ekspertise indenfor bæredygtighed. Vi er et skridt foran, når det kommer til bæredygtige byggeprojekter i høj kvalitet – samtidig er vi konkurrencedygtige på prisen.

Vi har altid stort fokus på vores kunder og de forestillinger og byggedrømme, du går med. Derfor indleder vi altid en god dialog, hvor vi sætter os grundigt ind i dine behov, og du samtidig får en plan over præcis, hvad der skal ske på hvilke tidspunkter.

Kontakt

Har du brug for et uforpligtende tilbud? Kontakt os på telefon 40 57 30 23 eller skriv til os enten via info@cs-byggeservice.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi retur så snart det er muligt.

Bæredygtige Byggematerialer for en Grønnere Fremtid

Hos C. S. Byggeservice er vi stolte af at bygge med bæredygtige materialer som kalkpuds, lerpuds og hempcrete. Disse miljøvenlige alternativer reducerer vores CO2-aftryk, forbedrer indeklimaet og sikrer lang holdbarhed.

Ved at vælge disse materialer bidrager vi til en grønnere fremtid, samtidig med at vi skaber smukke, komfortable og sunde hjem for vores kunder. Opdag fordelene ved bæredygtigt byggeri og tag del i vores vision om et mere bæredygtigt samfund.

Vil du høre mere?