Murermester Hvidovre & Friheden

Din lokale muremester i Hvidovre og Friheden

CS Byggeservice har hovedsæde i Hvidovre, og vi kører derfor i Hvidovre og Friheden. Vi udfører alle former for murerarbejde, og vi har også entrepriser, så vi sammen med vores stærke samarbejdspartnere kan tilbyde totalløsninger på fx tilbygninger eller badeværelse. Vi tilbyder entrepriser til både private og erhverv, og du kan læse om entrepriseformer her.

Vi udfører alt indenfor:

  • Badeværelser
  • Facaderenovering
  • Opmuring
  • Ejendomsrenovering
  • Tilbygning / ombygning
  • Flisearbejde
  • Støbning
  • Tag og rygning

Svampeskader og energivejledning

Vi hjælper dig også gerne med udbedring af svampeskader, og vi har ansatte der er uddannet energi- og byggevejledere, så du kan få den bedste vejledning, når du skal sikre dit hus mod fugt og svamp. Vores energivejleder kan hjælpe dig i dit byggeri, så du kan spare på varmeudgifterne og miljøet. Så når du som bolig- eller bygningsejer overvejer at renovere, så er det en god idé at starte med at tage en snak med en Energivejleder. Du kan læse meget mere om vores energi- og byggevejledning her.

Vi hjælper med den rette individuelle løsning

CS Byggeservice hjælper også med de kreative løsninger. Ovenfor kan du se et ønske om en mere rå væg i stuen. Vi udfører også epoxygulve i både badeværelser og alle gulve i huset.

Epoxygulvet er vedligeholdelsesfrit med høj modstandsdygtighed. Det er nemt at rengøre, og det er derfor et godt alternativ til fx klinker. Epoxy kan udføres på de fleste typer underlag, og du kan få det i alle RAL-farver.

CS Byggeservice har Byg Garanti

CS Byggeservice er en del af Københavns Murerlaug, Dansk Byggeri og Byg Garanti. Dette sikrer dig som privat- eller erhvervskunde, når vi bygger for dig.Dansk Byggeri er bygge- og anlægssektorens erhvervs- og arbejdsgiverorganisation.Dansk Byggeri har 6.000 medlemsvirksomheder, og de dækker alle led i bygge- og anlægsprocessen inden for byggeri, anlæg og industri.

Indhent et tilbud

Hos C.S. Byggeservice er vi dedikerede til at skabe bæredygtige løsninger, der opfylder dine behov og bidrager positivt til miljøet. Kontakt os via telefon, e-mail eller kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Telefon: 40 57 30 23
Mail: info@cs-byggeservice.dk