Sådan arbejder vi med bæredygtighed

Hos C.S. Byggeservice har vi fokus på både social-, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed. Vi arbejder løbende på at holde os opdaterede på videnskaben og udviklingen indenfor bæredygtigt byggeri, samt hvordan vi kan optimere alle led af vores værdikæde, så vi altid udvikler os i en mere bæredygtig retning.

VI PASSER PÅ MENNESKET

Vi vil gerne passe så godt som muligt på vores kunder og vores ansatte. Det gælder både sikkerhed, helbred, velvære og arbejdsforhold. Vi sørger for at bruge materialer, der er certificerede og skånsomme både for vores medarbejdere og vores kunder, vi prioriterer det gode arbejdsmiljø og vores medarbejderes trivsel både personligt og professionelt, og vi anser vores nære og tillidsfulde relation og samarbejde med vores kunder som en af vores vigtigste opgaver.

Derudover er det vigtigt for os, at vi, gennem valg af materialer og maskiner, støtter industrier, med ordentlige arbejdsforhold.

VI PASSER PÅ DIN ØKONOMI

Der er tale om store investeringer, når byggeri skal sættes i værks, og dette har vi stor respekt og forståelse for. Vi arbejder både på så vidt muligt at holde priserne nede her og nu, uden at gå på kompromis med ordentlig kvalitet, men vi tror også på, at større investeringer her og nu, kan lede til endnu større besparelser på den lange bane, hvis de placeres rigtigt: Bedre kvalitet betyder mindre vedligeholdelse, bedre isolering og strategisk arkitektur betyder lavere energiforbrug, og et ideelt finish og design kan betyde mindre behov for fornyelse. Når det så er sagt, ligger det i vores værdisæt, at vi til hver en tid hellere vil sælge vores service til en fornuftig pris til fordel for en tillidsfuld relation til vores kunder, frem for at tage hvad vi kan få her og nu.

VI PASSER PÅ JORDEN

Den klima- og miljømæssige bæredygtighed er vores nordstjerne. Vi ved, at dette er et parameter, vi i realiteten hverken kan eller vil gå på kompromis med, så vi gør hvad vi kan for, at vores arbejde er så skånsomt som muligt. Dette gør, vi både ved at arbejde ud fra ovenstående parametre (kvalitet, energioptimering og udtryk) men også ved valg af vores materialer. Vi bruger så vidt muligt biobaserede materialer, såsom hamp og lerpuds, som ikke kun er skånsomme for vores miljø og klima, men også har vist sig at have enorme fordele for indeklima og helbred. Læs mere om de materialer, vi bruger, under afsnittet Materialer.

Du kan læse mere om hvordan, vi konkret implementerer bæredygtighed i vores forskellige ydelser under ERHVERV, PRIVAT og ENERGI- & BYGGEVEJLEDNING i hovedmenuen.

Indhent et tilbud

Hos C.S. Byggeservice er vi dedikerede til at skabe bæredygtige løsninger, der opfylder dine behov og bidrager positivt til miljøet. Kontakt os via telefon, e-mail eller kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Telefon: 40 57 30 23
Mail: info@cs-byggeservice.dk